Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändlös

ändlös brinner längtan 

trängseln i livet

lusten i djupet

ditt väsen

ditt tal, är som stilla porlande vatten

din röst är som mina ögons makt

det är vår 

elden tänds, genom det förgångna 

dina ögon ser

du ger mig kraft




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-18 16:40



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat med så stor känsla,
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP