Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodfattigt

TV1 och TV2 har blivit så blodfattiga

Inte mycket i deras program

som speglar den aktuella helgen

eller annat firande som pågår

Inte trampa någon på tårna

varken religiöst eller politiskt

Så är deras meny

Och medarbetarna trycker väl på

och vill vara lediga när det är helger




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-01 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP