Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första Maj har aldrig varit relevant

Första Maj har inte varit relevant
på snart 100 år.

I alla fall...
om man går efter den politiska viljan
och levande människor.

Men!
Första Maj kommer alltid
att vara relevant.

Så länge en enda människa
skadas och dör
på arbetsplatsen.




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-01 18:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bäst
2017-05-05

    ej medlem längre
Ja så sant!
2017-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman