Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tredje delen


Love 3

Hur beskriver man en kvinna,
hur beskriver mannen kvinnan
varje plan för framtiden
ger en omtanke
om tanken
för två
att gå
från lek, till kär
till en ny nivå
kärlek
får ens hår
att vilja bli grå
tillsammans
sår vi
sommarens blom
till höstens skörd
i vårens jord
på våran jord,
vinterns kyla
är ej nog
att bryta
värmen i själen
vi kan inte beskriva




Fri vers (Fri form) av c_joel
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-10 18:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin
2017-08-19
  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel