Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förstås bättre om förstående dikter läses


Sommarmagi

Det har varit problematiskt och tufft
Med svackor och gropar som en gammal landsväg
Jag har mått dåligt
Jag har mått bättre.
Men nu har det förändrats
Med sommaren och solen
Med skrattet och glassen
Så har jag glömt de mörka dagarna
Så har jag glömt paranoian.
Jag ser fram emot morgondagen
Jag ser fram emot soluppgången
För nu mår jag bra
För nu är jag glad.
För musiken fyller liv i mig
Takten får mig att dansa.
Gräset får mig att le
Glassen får mig att njuta.
För livet kan vara bra
När man redan varit i helvetet.
För när du är på botten
Så finns det bara en väg att gå
Och det är mot toppen.
Jag mår så sjukt bra




Fri vers (Fri form) av rymdalven
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-01 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rymdalven
rymdalven