Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten text om hur det är att tro att man har en bästa vän, men inte har det.


Bästa vänner

Du sa att du var det, du kallade mig det
Men när saker väl gällde, då var det du som smet

Du lovade massor, och jag trodde allt
Men inga löften höll du, sen vände du helt kallt

Hoppet stannar länge. Längre än det bör
Men om den lågan slocknar, då känns det som man dör

Den enda som fick veta, min stora hemlighet
Det var du, min bästa vän, trots att jag nu vet

Att allt till dig jag säger, och allt jag trott var gömt
Är framme och i ljuset, av alla blir bedömt

Hur skall jag nu då lita, på någon än en gång
Jo hoppet ger mig styrka, att ta ännu ett till språng




Bunden vers (Rim) av bästa vänner
Läst 806 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-01 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bästa vänner

Senast publicerade
Bästa vänner
* Se alla