Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannade jävlafittunge!

Vid två års ålder du blev kallad så
när du var för liten för att förstå.
Vissa tror inte saker kan gå i kras
pyntar friskt med porslin och glas.
Tvååringar når längre än man tror
det är därför ett mörkt frö nu gror.
Du har blivit förnekad av eget kött
mor hon undrar varför jag är trött.
Hoppas du slipper när du blivit stor
bli kallad jävlafittunge utav din mor.




Bunden vers (Rim) av Demander
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-01 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demander
Demander