Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avlägsna kullar fortsätter (I och II)

I


 

Himlens mörka målningar var tak över vandraren som ledde sin häst över bron, mot en by denna resenär inte sett på tvåtusen år.

II


 

Utanför en mästares tempel sågs en ryttare.
Tåliga tankar och intentioner av berg var tillbaka.




Fri vers av Salvation Pepper
Läst 282 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-05-09 06:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hästen och ryttaren
är alltid en välkommen bild +
2017-06-07

  Janina Kaminska
Lysande, magiska bilder.
2017-05-10

  KattenKin VIP
En vis vandrare, med tanke på alla liv denne måste ha hunnit med.
Filmiskt säger jag med, och mäktigt.
Tankarna går av någon konstig anledning till schack. Tror det är sista raden.
Coolt!
2017-05-09

  Bibbi VIP
Fint skrivet.
2017-05-09

    ej medlem längre
Får mig att tänka på judarna och Bibels värld! Folket som haft mycket mörker genom tiderna, men som nu återvänder efter tvåtusen år...
2017-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Stimulerar tanke, känsla och fantasi!
2017-05-09

  Lars Hedlin
Verkligen bra och tanke frambringande
2017-05-09

    ej medlem längre
Så fint skildrat att jag faktiskt blir helt mållös!
2017-05-09

    Sefarge VIP
Fantasiberikande
Får in tankarna
Hela tiden i ett
Kinesiskt Landskap
Med en shogun
:)

2017-05-09

  Stefan Albrektsson
Läckert, mjukt surrealistiskt och väldigt filmiskt!
2017-05-09

  ULJO
Fin historieskildring
2017-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper