Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moor

I diset på heden
Det kommer en konvoj
I den främsta vagnen sitter tiden och behoven
Generationer följer där bakom
Hjulen kränger i terrängen
Dess sista vagnar svalda av dimman
De fortsätter sin färd
Frågande bestämd körriktning




Fri vers av DavidM VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-05-02 09:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Filmiskt vackra sekvenser. Tycker mycket om den här.
2017-05-04

  Ric
och efter följer
jag
undrar var vi ska.
Det är förbannat lätt
att gå vilse i dimman här.
Kan vi inte bara precis
sätta oss ner en stund istället?

2017-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Suveränt!
2017-05-03

  Janina Kaminska
Mycket tankvärd dikt.
2017-05-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra komposition och tänkvärt innehåll i din dikt, om livet vi lever. Mestadels i en körriktning, vi inte bestämmer själva, utan kanske omständigheter vi inte råder över.
2017-05-02
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP