Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våren

jag trodde att jag hade glömt att släcka lampan på vinden
men det visade sig vara våren som hade bestämt sig för att flytta in
bland damm och svalors läten i början av sin ungdom
kämpande genom tunna glas
i kalldraget som vittnar om vinterns sista dödsryckning men skänker hopp om den stundande sommaren
så många vårar den har sett,
vinden,
jämngammal med Eiffeltornet
som svalorna ser uppifrån på sin väg till våren
kämpande genom tunna glas




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 475 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-02 10:29



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Vårvind sedd genom tunna glas.Snyggt!

2017-05-24

    ej medlem längre
underbar
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin