Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens inre

Du må vara en djävul på utsidan, men en strålande ängel på insidan. Ingen runt om dig förstår sig på dig, du är den där speciella. Egen, inne i dig själv så pumpas dina ådror av både kärlek och hat.

Enda vi kan göra nu är att invänta dagarna och hoppas på att det inte blir det sista. När alla går sin väg med en tår i ögat står du där ensam kvar.

~ Thiaz




Fri vers (Fri form) av thiaz
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-02 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thiaz
thiaz