Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslorna på utsidan

 

Drömmer om lättnad

Ihållande avspänning

 

Bara för att vakna hulkande

Upp till en kall värld

Lika het som ett helvete

 

Det måste väl ändå finnas en tid

En plats för alla de blödiga?




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 202 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-05-02 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson