Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnligt geni

För en tid sedan, var jag vi din grav.
Ögonen färdades över ditt namn,
och i någon dimension mötte jag din själ.

Tiden har nu gått,
dagarna övergick till månader,
men synen av dig finns ännu inom mig.

Vilken kvinna var det du önskade vara?
Var det hon som önskade att gifta
sig med ett geni?

Eller var du det kvinnliga geniet,
hånad av din tid,
bortglömd i nuet?




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-02 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight