Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför Inte Verkligheten

Alla flockar har en utkant

I historiens periferi

Finns stränder under asfalten

Fantasins fundament är fast

Här råder ingen tvekan

Medvetandet är utan gränser

Det omedvetna omutbart

Kärleken stokastiskt konsekvent

Livet sitter som en smäck

Tänk om vetenskapens hjältar hade namn som bluespoeter

Mad Metal Isaac, Ed The Starwhisperer

Big Bob MacArthur & Blind Ed Wilson

Darwin the Creator & Crazy Crystal Franklin

Säg ditt namn och världen ändras

Evolution ekologi det omedvetna

En nykläckt tanke spritter som en fisk

Materien beaktas

Dammet lägger sig

Horisonten stånkar

Stjärnorna plinkar en gammal gammal sång

Nästa mening

Pekar på dig

Nu du

Lämnar jag åt dig

Att lämna 

Fältet fritt




Fri vers av svernbygrabben
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-02 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben