Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av pellets är du kommen, pellets ska du åter bli


Pellets samhälle

 

I det "smarta" samhället 

Värmer vi våra hjärtan med pellets 

Vi fryser våra spermier 

Och betalar våra premier 

 

Vi ökar stadigt på antalet facebookvänner

Hur ska vi annars kunna skryta om hur mycket pengar vi bränner

På skärmen följer vi också våra ungars fina utveckling

Vi åker inte till landet längre för där saknar vi täckning

 

Vi jobbar hemifrån 

Och långsamt ruttnar inifrån 

 Vi går på kurser för att lära oss hur man andas medvetet 

Samtidigt som äktenskapen kraschar och vi vantrivs på arbetet

 

Vi är positvit inställda, visst, det ordnar sig allt

Fast pelletsen är slut och det känns lite kallt

Hjärtat är ju ändå ett överskattat organ

Det viktigaste är att vi trivs i våra stylade lägenheter i stan

 

 

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Onomatoprofet VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-05-03 01:02



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Klarsynt.
2017-05-03

  KattenKin VIP
Så jädrans bra!!!
2017-05-03

  Gunnar Hilén VIP
Kanonbra text !
2017-05-03

  Staffan Nilsson
Vasst och bra!
2017-05-03

    Lars J
Bra och viktigt text!
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP