Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockrop

hon känner inte att natten är här

förrän kvällen stillnat

 

men ett märker hon

hur grusvägen fortfarande bär henne mot berget

utsikten

vyn över vidderna

 

där lockrop och kula hör hemma

och där hunden drar henne

några meter till när hon stannat

 

det är här hon känner varje prång

där varje steg uppåt blir en lisa

 

där tålamodet inte är längre bort

än ett par kliv

 

och där hennes sång

får bryta vallarna

 

© Birgitta Wäppling, 2 maj 2017

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-02 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP