Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älsklingar


varje gift kvinna bör ha minst en älskare
varje make, bör slicka henne därefter
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-03 00:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som en annorlunda fransyska. Vad är det som säger att hon nöjer sig med en älskare? En man kan ju behöva vila sig. En kvinna kan behöva omväxling?
2017-05-03

  Lodjur i klänning
Lyssnade på cohen precis:

"Everybody knows that you've been faithful
Ah give or take a night or two"

Den frasen fick mig att le precis så som när jag läste detta av dig :)
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP