Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Mull vad `s filosofi. Det är Jag!

Ibland behöver man gotta ner sig i sitt elände.
Inte gräva ner sig, som en mull vad?
En mullvad försöker ta sig framåt, men stöter på hinder.
Som att, den inte ser så bra.
Men ser den bra ut?
Är den inte alltid, i sitt lilla Vip-rum?
På väg mot nästa!?




Bunden vers av Mim
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-03 10:42



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Antar att mullvaden nådde upplysning när den satt under mullbärsträdet
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Mim