Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liemannen & Muerte

 

 

Finbesök i Vita Huset ska det bli 

Trump har bjudit in Duterte 

Så trevligt för herr Bannon aka Liemannen

Han får träffa den riktige senor Muerte 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Onomatoprofet VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-03 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP