Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om

Det går bättre
Dagarna är lättare
Jag mår bättre

Men tänk om allt var bra
Tänk om jag slapp denna oro
Att jag ska tänka svart igen
Och inte kunna känna något

Tänk om jag skulle kunna var frisk
Istället för att känna denna panik
Av någon som hänger på mina axlar

Tänk om jag inte var sjuk alls
Då skulle jag kunna vara som alla andra
Och förstår vad dom menar
När dom säger att allt är bra

Tänk om jag var normal
Då skulle jag aldrig behöva vara orolig för mig själv
Då skulle jag må bra och leva mitt liv.




Fri vers av Frozen Fucker II
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-03 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frozen Fucker II
Frozen Fucker II