Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte sitt bästa Jag

Man är inte sitt bästa Jag, när man ska sätta in en p-stav, som inte finns på apoteket, och måste vänta. Måste avboka tiden imorgon, för att det inte finns en p-stav. Det som var, upplagt för att lyckas. :(
Då kan man titta på andras misslyckanden, man blir inte så snäll.

Men när man har gjort allting, i sin makt.
Då känns det skönt.

DET FINNS INGET ANNAT ATT PÅVERKA.




Bunden vers av Mim
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-03 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim