Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets dans…


Jag vill lära mig dansa
Som ingenting har hänt

Jag vill leva i lycka
Inte efter stjärnorna

Jag vill segla med fulla segel
Likt skeppet skär vågor

Livets dans
Livets himmel
Livets hav…




Fri vers av Ting69
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-03 20:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Evighets värmandes och fin :)
2017-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Ting69