Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid bordet


Gick till soppköket, fick gott om mat,
Fick efterrätt och en tvål,
Men ingen plats vid bordet,

Gick hem med den vackraste människa jag mött
Fick ligga, fick skratta
Fick frukost som dukades fram
.................................................................................
Men ingen plats vid bordet,

Fick besked om att jag var fullt fertil
Fick klamydia
fick ett leende på BVC
.................................................................................
Men ingen plats vid bordet


Fick betala underhållsstöd,
Fick köpa blöjor av naturmaterial
Fick köpa Playstation och smink
.......................................................
Men ingen plats vid bordet,


Fick biljett till företagets julfest
fick bugningar från Alcazaar
Fick En slips föreställande pepparkakor av guld
............................................................................
Men ingen plats vid bordet

Fick gå gråtande hem
Fick slask med hundpiss uppstänkt på jeansen
Fick en mysig känsla när jag kom hem
.................................................................
Men ingen plats vid bordet.




Fri vers av styff_
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-03 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_