Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mina känslor i din famn

 

Får jag lämna

mina känslor

i din famn

 

så att du kan

känna dem

 

så att du kan

bära dem

 

över hjärtats tröskel

 

får jag se

hur dina kinder

speglar månen

i gyllendagg

  

känna skälvningen

genom oändligheten

 

inom stunden

inom oss

 

nu när kvällen för

till långsam natt

 

vill jag bli din

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-05-04 09:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart skaldat!
2017-09-02

  Karina"Kia"
Mjuklena ord till att möta sin kärlek med stor känsla varm...

Denna är het!
Lysande kärleksord<3
2017-05-15

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker Kärleksdikt,
med böljande, sköljande sensualism...!

Där Kärlekens röda ros, vecklar ut sitt knoppande sigill o Ni doftar o finns till!
2017-05-10

  Lars Hedlin
En helt underbar text :)
2017-05-09

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart vackert beskrivet...
2017-05-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Värme och ömhet i fin komposition, som gläder själ och hjärta.
2017-05-04

    ej medlem längre
Vacker poesi
2017-05-04

    ej medlem längre
Diktens smekande ord går rätt in i hjärtat att läsa.
2017-05-04

  Rise Little One
Varma och ljuva känslor finns i hela dikten.
2017-05-04

  Alysse VIP
Åh, som en ljuvlig kärlekssång
är din vackra dikt!
helt underbart mjuk i ord
melodi

2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP