Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skissen

Allt började med skissen
tioåringens tvångstankar,

Skisserade i skymundan
ständigt och linjärt
mer obegriplig Mer streck,
Källaren i mitten,

Byggnämnden bekymrad,
Handläggaren, handlingsförlamad
parkett och pool
Inget vatten?
STRAFFOMRÅDE, ingen plan?

En brödrost, en MP4
ingen EL, Inga PATRONER,
Mycket mat, inget HOT
En säng,
Ingen väckarklocka




Fri vers av styff_
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-04 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_