Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU gamla du fria

Du gamla du fria
Du gamla du fria Du globala
Du ser katastrofen på land och på jord,
Du ser den på TV och hör den på radio,

SEN SWISHAR DU?
.




Fri vers av styff_
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-04 16:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag blir aldrig globalist.
Men fadder är jag.
2017-05-04

  henke_r
Cool!
2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_