Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PG 90 2003-3

Klick klack boom
20 döda i Iran

Klick klack boom
Barn och kvinnor skjutna i Afganistan

Klick klack boom
En sinnessjuk professor avrättade en Imam

Klick klack boom
Upplopp i paris

Klick klack boom
En unge i förorten skjuten av en polis

Klick klack boom
Någon död i din del av staden

Shocken total
något har krypit innanför den hemstickade fasaden
Ni har ändå offrat allt
Swishat till PG 90 2003-3

Rädda barnen!!!!!!!




Fri vers av styff_
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-04 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_