Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till den som tror att poesi ska vara vackert


Till den som tror att poesi ska vara vackert.
Poesi är bara sådant du inte kan uttrycka i ett vanligt samtal...




Fri vers av styff_
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-04 17:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du ska inte diktera eller definiera min poesi.
Den är vad jag vill att den ska bli.
Och ibland vad Jesus vill att den ska bli.
2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_