Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En musiklänk - https://www.youtube.com/watch?v=IU45DssJtJM


Dyk

Jag puffas ut i den yttre fållan
Den vid sidan om tid och rum
Solljuset vill något bakom ögonen
Ljuden har hämtat sig och sträcker på sig på nytt
Kroppen flyter ut i sin gjutning
Utan avlösare fortsätter andning och slag
Jag minns och dröjer någon sekund
Pupillerna dras ihop när dagen öppnar sig




Fri vers av DavidM VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-05-04 17:46



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En vackert komponerad dikt
om drömmen och uppvaknandet
2017-11-14

    ej medlem längre
Jag tycker om dina originella bilder. Vill vila en stund mellan dröm och vakenhet.
2017-05-28

    ej medlem längre
mycket mycket fin poesi! applåderar o märker på stört!
2017-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Välkomponerad dikt om gränslandet mellan dröm och vaka. Innan drömmen försvinner i dimman , men kanske lämnar spår till dagen.
2017-05-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om förflyttningen från dröm till vaket tillstånd!
2017-05-04

    ej medlem längre
En mycket välskriven och fin skildring av att vakna ur en dröm.
2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP