Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinna


Kvinna

Kvinna

jag tycker om att få kalla dig för det

jag tänker inte fråga dig om vi ska gifta oss

jag blir tillräckligt nöjd om jag får lära känna dig

lite bättre

jag skulle vilja lära mig att känna dig

om jag får

få se dig i ögonen riktigt ordentligt

Kvinna

du fina person

som jag känner att du är

vacker är du också

Kvinna




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 513 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-05-04 20:39



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker dikt
2017-06-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbara Gudinna
2017-06-06

  Den lilla tänkande
Trogen kärleksfull text och en mycket fin bild! :)
2017-05-06

  Karina"Kia"
Att lära känna en Qwinna är absolut inte lätt..du måste ligga steget före för att inspirera och uppvakta på bästa möjliga sett för att kunna nå/få en kvinna på fall!

Då finna och vinna kärlek till en kvinna!
2017-05-06

    Mim
Wow!
2017-05-06

  Alysse VIP
Fint skrivet till den finaste
av kvinnor
2017-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleksfullt och fint med längtan i orden...
2017-05-05

    ej medlem längre
Så vackra ord av kärlek till en kvinna.
2017-05-05
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin