Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den grå poesin överlevde

Vilar på marken
Täckt med höstlöv
som åtminstone dör




Bunden vers av Salvation Pepper
Läst 344 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-05-09 06:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
till nästa
Liv+
2017-06-07

  Eva Helene VIP
Vackert och trösterikt!
2017-05-10

  Janina Kaminska
Välformulerade tankar. Bokmärker.
2017-05-10

  KattenKin VIP
Dödsbra!
Cool stil och känsla i denna.
2017-05-09

  Bibbi VIP
Jättebra.
2017-05-09

  i af apa
En bild som ej dör så lätt. ser en viss park framför mig i wien där det brukar vara lövkatastrof om senhösten.
2017-05-09

    ej medlem längre
Poesin överlever. "Det sköna du bildar är mera än stoft" skaldade Tegnér.
2017-05-09

  Lars Hedlin
Starkt och bra!
2017-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Mästerligt om den grå poesins livskraft!
2017-05-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Komma igen
det önskar vi
alla min vän, nu
fick Du till det igen!
****************
2017-05-09

    ej medlem längre
En underbar haiku med en så bra vändning på slutet. Gillas!
2017-05-09

  Stefan Albrektsson
Gott!! Älskar sistaradens oväntade twist - som att få armen uppvriden på ryggen av en aggressiv snut, fastän man inte gjort nåt & är oskyldig.
2017-05-09

  ULJO
Goda ord reser sig alltid även om de varit vilande under en hög av aska.
2017-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper