Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polemik

Vi recenserar och kommenterar
vänder ut och in på varje rad
skriver ibland snälla rader
som gör skribenten glad
andra skriver surt och elakt
inte om hur man skriver men om vad.

Finns det verkligen ett bättre sätt
och är någons tanke mera rätt?
Det blir ju bara tom polemik
och inte rättvis poesikritik
Jag tänker att min känsla inför detta
kan inte vara helt unik.

Men mina egna tankar och ideer
är hämtade ifrån mitt långa liv
så om du vill så får du gärna läsa
och ge kritik som är konstruktiv
jag blir så glad för rosorna, men även
för recensioner som ger perspektiv.










Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-05 09:58



Bookmark and Share


    Hugo D
Väldigt bra! Gillar verkligen rytmen! Pricksäkert!
2017-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP