Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
desperat jultomte med byxan full av bajs


desperat jultomte med byxan full av bajs





västvärlden

liknar alltmer en

desperat jultomte med byxan

full av bajs skrikande

desperat jultomte med byxan

full av bajs
på den magnifika mottagningen

för dignitärer och

eftersom det faktiskt

är jultomten så

får han det och alla

undrar över detta

medierna kallar

växlande nederbörd

eller vårregn men

egentligen är det de

rika och mäktiga som

pissar oss i ansiktet

och nu över till

vädret fortsatt kallt.

____________________________________


©2015jimbjörklund




Fri vers (Fri form) av jimrsbjorklund
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-06 04:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jimrsbjorklund
jimrsbjorklund