Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maj 2017


Jag önskar

I vårens sköna grönska
i vitsippornas tid
jag önskar jag slapp önska
att du fanns här bredvid

ty alla cirklar rubbas
och jämnmod sviker mig
balansens öde klubbas
vid minsta ljud från dig

Jag önskar mig förmågan
att släppa det som var
helt enkelt släcka lågan
och vårda det jag har

ty alla cirklar rubbas
vid minnet av din blick
balansens öde klubbas
av önskan att det gick

att allt ska åter vara
om inte som förut
så något lite bara
tills önskan kan ta slut

Jag önskar jag slapp önska
att du fanns här bredvid
i vårens sköna grönska
i önskningarnas tid




Bunden vers (Annat versmått) av Rafael
Läst 703 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-07 11:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hurra så bra!!
helt fantastiskt rimmat och tematiskt
följsamt rakt igenom
2017-07-09

  Arne Ugglemosse
En klämmig klassisk poesialbumsvers helt klart!
2017-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Rafael