Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
del två


till elis burrau

instruktion:
sluta läsa
sluta kräkas




Fri vers (Fri form) av Ægithalos
Läst 240 gånger
Publicerad 2017-05-06 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ægithalos