Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök mig bort

 

 

Anade aldrig att här var där det skulle ske

Och att det hela tiden fanns alternativ till den kliché

Som var av mer eller mindre egen kraft skapad

 

Måhända något bättre än att bli sondmatad

Måhända en dag

Att dagar inte längre kan liknas vid ett regelrätt slag

Då man kommer dragandes med klagosånger att digga med till

 

'Tänk att springa för livet eller stå still

Ta en rask promenad ömsom smyga

Alternativet tycks dock någonstans finnas

Flyga




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-06 12:35



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
Fantastisk och känsloladdad text med mycket vishet i!
2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson