Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man ser sig själv i i annan kropp


När natten springer genom minerna

Natt springer rakt genom minnen

En blick från persons osynliga tårar
En tiondel sekund av evighet
Handling blir in murad

Natten springer rakt genom minnen

Jag har ståt där med osynligt tårar
Sökt ett svar på livet existens
Jag ska veta

Natten springer rakt genom minnen

De svårt se sig själv i annan kropp
Nästa gång
Ska jag säga stopp

Den ordblinde poet
Leo Rudolphzon




Fri vers av Leo Rudolphzon
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-06 12:37



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Genom livet
människan söker
bra beskrivet
av tillvarons
komplicerade
uttryck
och värdefulla
minnen
2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Leo Rudolphzon
Leo Rudolphzon