Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan katter leva inomhus


Får inte falla

Chansar inte
Små steg
Men åt det håll jag vill
Envis

Juvelskatt vid foten av regnbågen
Ibland här

Ja avelskatten ja
Blir inte överkörd

Jvl skt säger den bara inne det går knappast
Knappt
Nästan inte
Alls




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-06 13:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Funderingar
Problem med katter
Katter lever egna liv
Vill ha katt nu
2017-05-18

    Taly
mja, tur att det var en undring och rör ett specialfall dessutom - tack för påminnelsen :-)
2017-05-06

    ej medlem längre
Katter är åsså innedjur - mina är det :)
Ler
2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Taly