Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse och trygg.

I sorlets mitt spatserar jag runt på molnet som lyft mig en bit ovanför
nackar o hjässor. Brödtexter från många munnar slåss om de öron som böjer sig framåt.
I denna stund avgörs slaget om de attraktiva.
Tråkighet har sminkats bort och
ingen hör de hjärtan som hamrar i allas bröst .
Flykten flämtar i ögon...
Önskan ber en förväntans bön
Jag har flackat färdigt och inväntar camparins effekt.
Här vill ingen veta hur många barn som dog i Bosnien eller vad som krävs av oss för att stoppa nästa massaker.
När slutade jag att älska vimlet och blev en sorgsen korp?




Fri vers (Fri form) av Figge
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-06 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge