Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad lyser dom för?


Stjärnorna

Stjärnorna lyser
så milt och tröstande och snällt
det är för att
morgondagen ska hitta hem




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2017-05-06 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP