Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek

tid kan ha lenad mot

Som en våg mot vaknad kropp

En del kallar det att förbarmas,

jag, jag kallar det för hopp.

Vi förmås  dansa vi ger allt för att

Bli till

Ändå ifrågasätter vi om det är det

Som vi verkligen  vill 

 

Har jag ett huvud som gett sig till passagen

För att leva

tänker jag inte ge hjärtat chansen

Att treva

Nej jag älskar att leva trots regn och strid 

Och leva ska jag till slutet av min  tid.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-06 21:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
viljans kraft är starkare än svärdet

2017-06-04

  ULJO
Stark vilja till liv kan inget krossa
2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP