Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stötdämpning

Alla människor har sina problem och svårigheter

att brottas med och törna emot

Men vissa personer har föresatt sig

att deras gamla trohjärtade föräldrar

skall förse dem med livets krockkuddar

Fy skäms !




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2017-05-07 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP