Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sedan många år...


Förtidspensionär


Är allt, bara, fantasier,
tagna ur den gamla
katt-å-råtta-leken ?
När, får vi Kunskap ?

Fán, så tråkigt om allt
måste va´ vetenskapligt
förklarbart ! Akademisk
lagbundenhet. Tror Anden
har sköna Alternativ !!

Jag har inget å äta, idag!

Å, det går ej å leva på - - - -
noll öre; vad ska jag göra??!!

Varför ska jag ha det ----
så-här illa ställt? Känns,
som å bli utsugen av
gemena fiender !!

Å, Ensamheten ger rent
desperata känslor,,,,!!
Vem/vilka står bakom ?

Insjuknar, ibland, på ----
olika sätt. Börjar bli gammal, i --
-- Verklighetens Inflammation!
Orolig för hur Ödet skall
komma å drabba mig!
Döden är endast avskyvärd!

Nej, jag hoppas på: Andens Seger,
genomskådande av det timliga ...

Vem är med mig på Färden ?...







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 409 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-05-07 10:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En tankeväckande etxt
2017-05-09

  Ronny Berk
tänkvärt, ja !
2017-05-08

    ej medlem längre
kan du inte be dina bröder om pengar?
2017-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
Man får fortsätta att hoppas ändå, hur det än ser ut...
2017-05-07

  ULJO
Finns resurser i Sverige för en mer rättvis fördelning
2017-05-07

    ej medlem längre
Sorgligt att det ska vara så illa ställt att många inte får äta sig mätta, ändå läser man gång på gång att det går så bra för Sverige!
Men varför kan man inte då se till att människor får ett drägligt liv!
2017-05-07

  Salvation Pepper
Vers 2 inspirerar. Det kommer alltid att finnas mer än människan kan förstå och förklara. Människan, denna arma lilla varelse som tror sig veta allt om Livet.
2017-05-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt, men tyvärr sant, att vissa grupper av människor svälter i dagens Sverige. Och också är helt ensamma. Medan andra har för mycket av både pengar, mat och makt. Rättvisan lyser med sin frånvaro.
2017-05-07

  KattenKin VIP
"Nej, jag hoppas på: Andens Seger,
genomskådande av det timliga ..."
Det hoppas jag med! Sitter också här
och svälter emellan varven, men aldrig
i andanom.
2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf