Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnas kraft

Du ser slutet på havets ocean, himlen ändrar färg till nattens skymning. Du tittar upp och ser hur stjärnorna börjar lysa över det mörka havet som du sakta seglar över.

Seglen tar dig över det stora havet, stjärnorna visar dig vägen hem. En dag kommer du stå där på fast mark och äntligen förstå innebörden med stjärnornas kraft.

~ Thiaz




Fri vers (Fri form) av thiaz
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-07 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thiaz
thiaz