Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Figuranter på livets scen

Fram träder de på livets scen

och gör sina piruetter

och inväntar publikens jubel

Ju mer de uppträder

och suger i sig bifallet;

desto mer självsäkra blir de

De blir så småningom

så säkra i sitt ego

så att de inte längre behöver

bry sig om några andra




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-07 13:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det är många ridåer på livets scen som har fallit och vederbörande kan inte förstå varför!

2017-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP