Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nebulosa

 

I den yttre vrån

av universums blick

formar sig något

 

som en blind fläck

glider undan

fokus

 

anas

transformation

 

vidden och styrkan

av den

bestäms av all

kringliggande materia

 

och vad den består i

 

och i en blinkning

kan allt utplånas 

för att börja om

 

I en annan galax 

 

 




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 305 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-07 14:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En evig rotation av ljus...
2017-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya