Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi gå?

Bara det är hanterbart. 

Så följer jag med dig.
Bara det inte behöver förhandlas.
Så kan vi gå direkt.
Bara vi slipper förklara för varandra.
Så väljer vi kortaste vägen dit.

Du bor här på fjärde.
Jag bor ingenstans.

 

Måste vi göra det svårt för varandra?
Måste vi låtsas några minuter till?
Måste vi dricka ur glasen?
När du håller din hand så nära min.
Bara vi slipper försvara varandra.
Bara vi kan hålla sams.

Du bor här på fjärde.
Jag bor ingenstans.

 

Bara du säger rätt saker.
Bara du tar på min arm.
Bara du vågar hålla blicken in i mig.
Bara du kan minnas mitt namn.

Du bor här på fjärde.
Och jag bor ingenstans. 

 




Fri vers (Fri form) av Osannolika
Läst 343 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-07 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osannolika