Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om omfödelser som varit, m.m.


Mer skall komma !


Gungande gång över de
inre våtmarker, där Själen
har sitt territorium, påväg
från det gamla Raseriet till
emot Lättnadens lugn & ro att
förnimma, istället. Tänker icke
missa det viktiga, - tro inte det !

Har mina omfödelser upphört,
- i och med - detta Livet ?
Vill hälsa till mina demoner,
- (de som levat å dött, före min
födelse), - att jag är OK, men
klarar mig ej förutan dem, --
deras Engagemang i Vår Sak !

Människorna förökar sig !
Tror, jag -också- givit liv --
till en son och en dotter !
Minns, hur båda kom till ...
Sonen : tidigt 70-tal å
Dottern : sent 90-tal. Vill
aldrig glömma dessa akter !

Kan inte tro att man ska lyckas
med sitt satanistiska Offer
av mig, M R.! De skulle må, då,
men det är inte sättet på vilket
Allt skall bli ! Jag klarar mig, -
- i förlängningen, - till Satans
med gelikars förfäran! HAH, HA!!!! ;-D)








Fri vers av Marianne Räf
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-07 16:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där
2017-05-09

  Salvation Pepper
En riktig sång till att vinna i livets kamper! :)
2017-05-08

    ej medlem längre
visste inte du hade en dotter med. vad hände med henne?
2017-05-07

  ULJO
Bra Marianne. Stå på dig
2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf