Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinna har tusen ansikten

På Happy Pancake är det många kvinnor

som lägger upp många ansiktsbilder på sig själv

Det är så fascinerande att se

Skulle man träffa en sådan kvinna

så undrar man nästa gång när man ska ses;

om det är samma kvinna eller har man kommit fel

I sammanhanget kan man ju också önska

att i alla fall hennes inre är helgjutet

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-07 17:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fullträff!
2017-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP