Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fritt


Doftar

Jag älskar doften av regn på varm väg
När jag var liten fick jag gå fritt bort mot skogen

Jag älskar doften av sol på varm dörr
När jag var liten fick jag stanna fritt och finnas

Då är nu




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-07 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint
2017-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Ljuvligt!
2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Taly